Zakład Uboju, Skupu i Przetwórstwa Mięsnego z Brzozowa jest jednym z czołowych producentów wędlin w województwie podkarpackim.
Sukces naszej działalności opiera się na stosowaniu wyłącznie tradycyjnych, sprawdzonych receptur. Smak i jakość naszych wyrobów spełniają oczekiwania najbardziej wyrafinowanych podniebień.
Osobiście odpowiadamy za każdy etap przygotowywania mięsa do sprzedaży: zakupujemy żywiec najwyższej jakości, posiadamy własną ubojnię, produkujemy wyroby wieprzowe, wołowe , a także wędliniarskie i garmażeryjne.
Współpracujemy tylko ze sprawdzonymi i zaufanymi dostawcami.
O doskonałej jakości naszych wędlin świadczy fakt, że działamy zgodnie z międzynarodowym systemem kontroli jakości HACCAP, który jest dostosowany do surowych wymagań i standardów Unii Europejskiej.
Nasze wyroby są najwyższej jakości. Produkcja opiera się na tradycyjnych metodach i domowych przepisach. Dzięki temu smak naszych wędlin przeniesie Cię do polskiej wsi z czasów dzieciństwa. Smakowite i pachnące produkty
naszego wyrobu nadają się do kanapek, zdrowych przekąsek oraz stanowią idealny dodatek do sałatek.
Tradycyjna swojska szynka z masarni w Brzozowie jest znana na całym Podkarpaciu. Jej smak, zapach oraz delikatność zapamiętasz na długo co sprawi, że na stałe zagości ona na Twoim stole.
Nie używamy sztucznych dodatków, aromat produkowanej u nas wiejskiej kiełbasy pozyskiwany jest wyłącznie podczas wędzenia. To idealna przekąska na polskim stole podczas świąt, czy spotkań rodzinnych.
W naszej ofercie znajdziecie również pyszne wędliny podrobowe: salceson, pasztet, pasztetową oraz kaszankę. Idealnie doprawione zachwycą Twoje podniebienie.
Nasza masarnia zajmuje się prowadzeniem skupu trzody chlewnej. Szczególną uwagę zwracamy na jakość skupowanego żywca oraz przestrzeganie wszelkich wymogów, ponieważ to właśnie one gwarantują naszym wyrobom niesamowity smak.
Chętnie współpracujemy z hodowcami prywatnymi, jak i firmami.
W zakres naszej działalności wchodzi również ubój trzody chlewnej. Nasza wykwalifikowana i doświadczona kadra dba o to, aby ubój odbywał się w okolicznościach jak najmniej stresujących dla zwierząt z zachowaniem
wszystkich restrykcyjnych norm higienicznych, sanitarnych i etycznych. Ubojnia należąca do naszego zakładu wyposażona jest w profesjonalne linie technologiczne oraz chłodnie.
Zakład Uboju Skupu i Przetwórstwa Mięsnego Marcelina i Jan Wacławscy Sp.j.
ul. Poniatowskiego 7
36-200 Brzozów
(13) 434 13 58
Wszelkie prawa zastrzeżone MASARNIA WACŁAWSCY. Kopiowanie treści zabronione.
Realizacja: kokoz.pl
Ta strona używa cookie i innych technologii. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej